Borduren > Jouw Creatie's

Cats

(1/2) > >>

CreAnita:
Hallo allemaal,

Er is weer een collega jarig en dan maak ik een kaartje. Zij is een kattengek dus de keuze is dan niet moeilijk.
Geborduurd volgens telpatroon, borduurwerkje op een kaart geplakt met leuke stickers erbij. Patroon is van Margaret Sherry Cats - Heritage Stitchcraft.

Groetjes Anita

michael:
Héél leuk kaartje :D !

Ben je daar lange tijd aan bezig Anita?
Want iets maken voor een gelegenheid, daar zit natuurlijk een "datum" aan gebonden ...
Ikzelf denk het daar lastig mee te hebben ... mogelijke "tijdsdruk" ...

Ik zou dan zelf eerder gewoon van tijd tot tijd kleine dingetjes maken die ik leuk/mooi vind en als iets af is en ik weet dat een bepaalde persoon dit vast leuk/mooi zal vinden dan kan ik het bij gelegenheid schenken ... :)

Hoe doe jij dit? (vraag aan al wie dit leest ;)  )

CreAnita:
Hoi Michael,

Als ik borduur dan doe ik dat ruim 2 uur achter elkaar, langer wil ik het niet, je zit toch lang in dezelfde houding.
Ik heb geen fulltime baan, dus ik borduur altijd dinsdag/donderdagmiddag en altijd op zondagmiddag (soms zaterdagmiddag), dus al met al best veel.
Ik plan de klusjes wel hoor, ik wist natuurlijk de datum van de jarigejob en dan begin ik best vroeg (met borduren moet je geen tijdsdruk hebben, want dan is het niet meer ontspannnen). Ik denk dat ik 3 middagen, dus ruim 6 uur, inclusief plakken over dit kaartje heb gedaan, lekker relaxed dus.

Nu ga ik beginnen met een kaartje voor mijn moeder, zij is 24 sept jarig en daarna ga ik starten met een abraham borduurwerk voor mijn oudste broer, hij wordt in januari 2010 vijftig jaar. En daar heb ik best wel werk aan, maar hij wordt heel erg mooi. Zo plan ik wel mijn klusjes, ik heb er nog zoveel, maar goed de datum in de gaten houden zodat je het rustig aan kan doen.

Groetjes Anita.

janny:
Wat een leuke kat, Margaret Sherry heeft zulke leuke patronen, ze staan vaak in de Cross stitcher. Dat heb je snel gedaan, 6 uur incusief het kaartje afmaken! Hij is schattig!
Het is zeker zaak op tijd te beginnen, ik heb een paar keer heel gehaast zitten borduren om iets op tijd af te krijgen, dat doe ik niet meer. Dan stuur ik liever een gekochte kaart, volgende keer beter  ;)..
Ik ben net lid van de Regenboogkussens, dan borduur je iets en heb je ik geloof 6 weken de tijd. Maar ook dan 1 tegelijk hoor, ik werk altijd aan 2 dingen, iets groters en een klein werkje. Als ik meer tegelijk doe word ik onrustig, en dat is nu net niet de bedoeling toch?

CreAnita:
Borduren moet ook wel ontspannen blijven, dus op tijd beginnen.
Ik ben ook altijd met 2 werkjes bezig, iets voor mezelf en iets voor iemand anders (kado'tje/kaartje). Dat is lekker afwisselend.

Groetjes Anita.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie